Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Με ταξί τα ναρκωτικά από Αθήνα στη Μεσσηνία

Με ταξί έφερνε τα ναρκωτικά από την Αθήνα το κύκλωμα που φέρεται ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε στέκια ναρκομανών στη Μεσσηνία, τον Πύργο Ηλείας και την Τρίπολη! 

Αυτή τουλάχιστον ήταν η εκτίμηση που έκανε χθες ο μάρτυρας αστυνομικός στη δίκη - λέγοντας ακόμη ότι ο Αλβανός προμηθευτής του κυκλώματος έκανε τα νταραβέρια του μαζί τους μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται.

Ήταν εκείνος που, σύμφωνα πάντα με τον αστυνομικό, έβρισκε τις ποσότητες για λογαριασμό των δίδυμων αδελφών από τη Μεσσήνη -οι οποίοι φέρονται ως εγκέφαλοι της σπείρας- και έπαιρνε μερίδιο από τις πωλήσεις: την "επιταγή του", όπως ο ίδιος ο Αλβανός αποκαλούσε τα ποσοστά του, που τα ζητούσε τηλεφωνικώς.

Η κατάθεση του μάρτυρα αστυνομικού, ο οποίος ήταν ο τελευταίος μάρτυρας του κατηγορητηρίου, συνεχίστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά τη διακοπή που είχε δοθεί στις 11 του μήνα. 

Ο αστυνομικός χθες συνέχισε την κατάθεσή του για τα επιβαρυντικά στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη των 13 από τους συνολικά 17 κατηγορούμενους - καθώς κατά την πρώτη συνεδρίαση είχε ήδη απαντήσει στα ερωτήματα συνηγόρων για τους άλλους 4 κατηγορούμενους: τα 50χρονα δίδυμα αδέρφια που κατηγορούνται ως εγκέφαλοι της σπείρας, τον 67χρονο απόστρατο αστυνομικό και έναν 36χρονο από την Καλαμάτα ο οποίος κατηγορείται ότι... έκλεινε δουλειές με τους τρεις προαναφερόμενους. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου