Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Σταμάτησαν τα δρομολόγια λεωφορείου γιατί άγνωστοι ρίχνουν αυγά και κροτίδες σε οδηγούς και επιβάτες!

Σταμάτησαν τα δρομολόγια της γραμμής 509 καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας προκειμένου να αποφύγουν τα αυγά και τις κροτίδες που πετούν «παραδοσιακά» ομάδες νεαρών μέσα και έξω από τα λεωφορεία.

Tο Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ αποφάσισε να διακόψει τα δρομολόγια της γραμμής 509 που συνδέει το Ζηρίνειο με τον Άγιο Στέφανο και το Κρυονέρι προκειμένου να προστατεύσει επιβάτες, εργαζομένους και οχήματα από το φαινόμενο της ρίψης αυγών και κροτίδων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια κάθε Πάσχα.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, δύο λεωφορεία γεμάτα επιβάτες δέχτηκαν επίθεση νεαρών που περούσαν πέτρες και αυγά, με αποτέλεσμα το δρομολόγιο να να εκτελείται έως το παλαιό τέρμα της γραμμής 508, στη συνοικία των Ποντίων.

Οι οδηγοί των λεωφορείων είχαν ήδη ενημερώσει εδώ και μερικές μέρες την δημοτική αρχή ότι σε περίπτωση που επαναλαμβάνονταν και φέτος τα ίδια φαινόμενα, θα διέκοπταν τα δρομολόγια στη συγκεκριμένη περιοχή.

ΠΗΓΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ETHELDRIVERS, ο δήμος Διονύσου απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τον ΟΑΣΑ, την Ο.ΣΥ. και το Συνδικάτο εργαζομένων & Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ, για την αυθαίρετη, προληπτική, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, διακοπή του συγκεκριμένου δρομολογίου στον Άγιο Στέφανο.

Δείτε το εξώδικο:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου