Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ στο... λιμάνι του Ηρακλείου!

Ανανέωση σε όλα τα επίπεδα ετοιμάζουν στο λιμάνι του Ηρακλείου ενόψει της τουριστικής περιόδου που αναμένεται να είναι πολύ «φορτωμένη» τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο ΟΛΗ παίρνει συγκεκριμένα μέτρα για τους επιβάτες που καθημερινά διακινούνται από το λιμάνι, τα κρουαζιερόπλοια και μάλιστα εγκαινιάζει στρατηγική συνεργασία με τον... ΟΑΣΑ, ενώ έχει πάρει ήδη τρία μεγάλα λεωφορεία!

Όπως εξήγησε ο κ. Μπρας ήδη τα τρία λεωφορεία μετασκευάζονται στο μηχανοστάσιο του ΟΑΣΑ και σύντομα θα είναι στο λιμάνι για να μεταφέρουν τους επιβάτες!

«Θεωρώ ότι ήταν μια από τις πολύ καλές κινήσεις που μπορούσαμε να κάνουμε. Πήραμε αυτά τα λεωφορεία που κάνουν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον πλειστηριασμό που έγινε από τον οργανισμό αστικών λεωφορείων της Αθήνας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΛΗ και όντως οι τιμές είναι... αστείες.

«Πήραμε τα 3 λεωφορεία συνολικά 21000 ευρώ, δηλαδή 7 χιλιάδες το καθένα!» τόνισε ο κ. Μπρας και προσθέτει ότι ο ΟΑΣΑ με το οργανωμένο μηχανοστάσιο που διαθέτει ανέλαβε και την διαμόρφωσή τους ώστε να είναι συμβατά με την χρήση στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Κι όλο αυτό στοίχισε συν 13000 ευρώ...δηλαδή ο ΟΛΗ απέκτησε τα τρία λεωφορεία συνολικά προς 60.000 ευρώ που δεν παίρνεις ούτε ένα...

«Θα γίνουν κι άλλες κινήσεις» επισημαίνει ο κ. Μπρας αφήνοντας να εννοηθεί ότι τους καλοκαιρινούς μήνες το λιμάνι θα είναι έτοιμο για να υποδεχθεί πολύ κόσμο. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου