Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κίνα: Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου, που σταμάτησε για να αγοράσει ψάρια

Δημοσιογράφοι στην Κίνα αναφέρουν πως ένας οδηγός λεωφορείου από την πόλη Taizhou, στην επαρχία του Jiangsu έκανε, πριν λίγες ημέρες, μία παράκαμψη εκτός προγράμματος και ξαφνικά πάτησε το φρένο, πάρκαρε το όχημα, και βγήκε έξω.

Όπως καταλαβαίνετε οι περισσότεροι επιβάτες ήταν άκρως εντυπωσιασμένοι από την πράξη αυτή του οδηγού. Αποδείχθηκε πως ο οδηγός σταμάτησε αφού παρατήρησε κάποια ψάρια, που του έμοιαζαν ωραία, σε έναν πλανόδιο πωλητή. Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο όχημα και συνέχισε την διαδρομή του ύστερα από μερικά λεπτά.

Η εξήγηση για αυτή την περίεργη συμπεριφορά ίσως να βρίσκεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι στις μέρες μας δεν έχουν χρόνο, ούτε καν για τα απαραίτητα ψώνια λόγω του βαρύ φόρτου εργασίας.

Κάνουμε διάφορες εικασίες για τον λόγο που ο οδηγός αυτός ρίσκαρε την δουλειά του (βρίσκεται σε διαθεσιμότητα), προκειμένου να αγοράσει ψάρια. Μήπως μία θυμωμένη σύζυγος στο σπίτι περίμενε τόσο πολύ τα ψάρια ή τα ψάρια ήταν σε τόσο… εξευτελιστική τιμή που μόνο ένας τρελός θα περνούσε δίπλα και δεν θα φώναζε;

Το περιστατικό αυτό μας θυμίζει την πρόσφατη περίπτωση ενός αμερικάνου οδηγού, που δούλευε στα λεωφορεία μεταφοράς των επιβατών στα αεροπλάνα, ο οποίος σταμάτησε το όχημα για να βγάλει μία selfie με τον κωμικό σταρ Kevin Hart.

Και ο συγκεκριμένος οδηγός είχε πρόβλημα με τον προϊστάμενό του αλλά οι εκκλήσεις του ίδιου του κωμικού μέσω Instagram είχαν ως αποτέλεσμα την μη απόλυση του εργαζομένου. 

Επειδή δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη φυσιογνωμία στην περίπτωση του κινέζου οδηγού, οι προβλέψεις για το μέλλον του στο συγκεκριμένο πόστο είναι αρκετά δυσοίωνες.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου