Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Τρόλει: Είδος προς εξαφάνιση!!!

Είδος προς εξαφάνιση ήταν χθες Κυριακή 4/8, τα τρόλεϊ για το επιβατικό κοινό της Αθήνας. Σε πολλές περιπτώσεις η αναμονή στις στάσεις, έφτανε και ξεπερνούσε κατά πολύ τα 45' λεπτά.

Όταν ο ΟΑΣΑ αποφασίζει και κάνει του κεφαλιού του όσον αφορά τα δρομολόγια των τρόλεϊ, καλό θα ήταν να ενημερώνει το επιβατικό κοινό μια βδομάδα πριν, με ανακοίνωση του στα ΜΜΕ και όχι με μια λιτή ανακοίνωση στο σαιτ του ΟΑΣΑ την τελευταία στιγμή ΕΔΩ. Δεν έχουν όλοι οι πολίτες πρόσβαση στο ίντερνετ, αλλά που να το καταλάβουν μερικοί καρεκλοκένταυροι, αυτοί έχουν υπηρεσιακά αυτοκίνητα για να μετακινούνται.

Οι οδηγοί των "λίγων" τρόλεϊ σε πολλές περιπτώσεις, δεν προλάβαιναν ούτε να πάνε για τη σωματική τους ανάγκη, τα δρομολόγια διαδέχονταν το ένα, το άλλο. Και είχαν και τη δικαιολογημένη γκρίνια του επιβατικού κοινού να αντιμετωπίσουν

Χαρακτηριστική περίπτωση:
Χθες Κυριακή στη στάση χαυτείων στην Ομόνοια προς Πατησίων, το τελευταίο νυχτερινό δρομολόγιο της γραμμής 11 και το πρώτο πρωινό της γραμμής 11 πέρασαν μαζί γύρω στις 5.20 το πρωί και μετά το χάος...

Το επόμενο δρομολόγιο που εμφανίστηκε ήταν το δεύτερο δρομολόγιο της γραμμής 11 στις 6.10, επόμενο δρομολόγιο το πρώτο της γραμμής 3 στις 6.50, το πρώτο της γραμμής 5 στις 6.53 και το πρώτο της γραμμής 13 στις 7.08. Μετά ανά 30' με 45' εμφανιζόταν τρόλεϊ στη στάση. Να μη μιλήσουμε καλύτερα για το τι γινόταν στις απομακρυσμένες στάσεις από το κέντρο της Αθήνας... έξυπνα παιδιά είμαστε καταλαβαίνουμε όλοι!

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση που έδιναν οι υπεύθυνοι των τρόλει, δεν φταίμε εμείς, τα δρομολόγια τα βγάζει ο ΟΑΣΑ, σε ερώτηση επιβατών για το αν έχει τρόλει απαντούσαν "Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα"!!!

Κοιτάχτε κύριοι του ΟΑΣΑ να διορθώσετε γρήγορα τις γκάφες σας αν θέλετε να σας παίρνει στα σοβαρά ο κόσμος.

Δεν μπορεί όλη τη βδομάδα πριν, να "παίζει" στο σύνολο των ΜΜΕ η καμπάνια για την εισιτηριοδιαφυγή και για τα δρομολόγια ούτε μία ανακοίνωση.

Αν έχετε άγνοια, δεν είναι κακό να ρωτήσετε να μάθετε, αλλά μην το "παίζετε" ξερόλες!!!

Εκτός και αν έχει έρθει η ώρα για την ΟΣΥ να πάρει την κατάσταση στα χέρια της!




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου