Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Χαλκιδική: Δημοτικό Λεωφορείο κάνει το γύρο του δήμου Σιθωνίας

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών ξεκίνησε καθημερινό δρομολόγιο δημοτικής συγκοινωνίας στο Δήμο Σιθωνίας. Το λεωφορείο αναχωρεί από τη Μεταμόρφωση και ..
κάνει το γύρο της Σιθωνίας και επιστρέφει πάλι στη Μεταμόρφωση.

Τριάντα τέσσερις στάσεις

Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο υπάρχουν 34 στάσεις, καθώς το λεωφορείο σταματάει σε όλες τις στάσεις που υπάρχουν στις παραλίες και στα κάμπινγκ του Δήμου Σιθωνίας. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, η ιδέα για την έναρξη
δρομολογίου που θα συνδέει καθημερινά οικισμούς και παραλίες της Σιθωνίας συζητήθηκε και επεξεργάστηκε από τα αρμόδια όργανα του Δήμου σε συνεργασία με τους εκπροσώπους φορέων που εμπλέκονται με τον τουρισμό, προκειμένου οι κάτοικοι και κυρίως οι επισκέπτες που επιλέγουν τη Σιθωνία για τις διακοπές τους, να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

«Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που εφαρμόζουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημοτικής συγκοινωνίας, το οποίο θα διαρκέσει πιλοτικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και κινείται κυκλικά κάνοντας το γύρο της χερσονήσου της Σιθωνίας και αντίστροφα. Ευελπιστούμε ότι την επόμενη χρόνια θα καταφέρουμε να επεκτείνουμε χρονικά και ποσοτικά το πρόγραμμα» ανέφερε ο κ. Τζίτζιος.

Αναλυτικά τα δρομολόγια:
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER