Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μέσα στον Ιούλιο θα παραδοθούν οι 4 νέοι σταθμοί του Μετρό

Προς το τέλος Ιουλίου αναμένεται να παραδοθούν στο επιβατικό κοινό τέσσερις νέοι σταθμοί του Μετρό στα νότια προάστια (Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη και Ελληνικό) εξυπηρετώντας 80.000 επιβάτες.

Με την προσθήκη των τεσσάρων νέων σταθμών του Μετρό στα νότια προάστια (Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη και Ελληνικό), που αναμένεται να εξυπηρετούν καθημερινά τουλάχιστον 80.000 επιβάτες, η διαδρομή από το Σύνταγμα στο Ελληνικό θα διαρκεί μόλις 14 λεπτά της ώρας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να έχει παραδοθεί και ο σταθμός στον Αγία Μαρίνα Χαϊδαρίου ενώ άμεσα ξεκινά και η σύνδεση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Παραλιακή μέσω της επέκτασης της γραμμής του Μετρό.

Παράλληλα, μέσα στον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες διάνοιξης νέας επέκτασης του δικτύου του Μετρό από τον σταθμό Αγ. Μαρίνα Χαϊδαρίου προς τον Πειραιά.

Με την ολοκλήρωση του έργου, θα έχουν προστεθεί ακόμη 7,6 χλμ. στο δίκτυο του Μετρό, 6 νέοι σταθμοί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ενώ η σύνδεση του αεροδρομίου με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας θα γίνεται σε λιγότερο από 45 λεπτά.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου