Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Στα χαρτιά είμαστε έτοιμοι, στην πράξη και την εφαρμογή έχουμε ένα θεματάκι...

Όπως πληροφορηθήκαμε από επιβάτες, που μπαίνουν στον ιστότοπο www.athenacard.gr  για να υποβάλουν αίτηση για την αντικατάσταση των χάρτινων καρτών, δεν βρίσκουν καμία φόρμα ώστε να εισάγουν τα απαραίτητα στοιχεία, όπως ο ίδιος ιστότοπος τους ενημερώνει, αυτό το διαπιστώσαμε κι εμείς...

«Η έκδοση της ΑΤΗ.ΕΝΑ Card

Οι επιβάτες που είναι ήδη κάτοχοι καρτών κανονικής τιμής (αξίας €30 και άνω), αλλά και οι επιβάτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν έξυπνη κάρτα φορτισμένη με προϊόν κομίστρου κανονικής τιμής (αξίας €30 και άνω), μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον ιστότοπο www.athenacard.gr εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία. 

Με τον τρόπο αυτό η απόκτηση και η αντικατάσταση των χάρτινων καρτών από την έξυπνη κάρτα ATH.ENA θα γίνει σταδιακά και χωρίς ταλαιπωρία»... 

Όπως ακούσαμε από τους αρμόδιους συγκοινωνιακούς φορείς όλα θα είναι έτοιμα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο από 1η Φεβρουαρίου ενώ αναφέρεται και στον ίδιο τον ιστότοπο, όμως στην πράξη ακόμα δεν λειτουργεί!

Φυσικά είμαστε συνηθισμένοι καθώς στα χαρτιά είμαστε πάντα έτοιμοι, στην πράξη και την εφαρμογή έχουμε ένα θεματάκι!

Το ίδιο είχε γίνει και με την τηλεματική ενώ παραδόθηκε επίσημα το έργο ... ακόμα υπολειτουργεί!

Πάλι καλά που το ηλεκτρονικό εισιτήριο παραδόθηκε 3 μήνες νωρίτερα σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ εμείς πάντως γνωρίζουμε ότι η σύμβαση υπογράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2014 και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα τριών φάσεων επομένως θα έπρεπε να είχε τελειώσει τέλη 2016 και πλήρης εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2017!!!

Αυτά βέβαια δεν έχουν και μεγάλη σημασία, σημασία έχει ότι δεν λειτουργεί ακόμα ... και ένας ιστότοπος σε καλεί να κάνεις αίτηση αλλά δεν υπάρχει καμία φόρμα να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου ... εν αναμονή λοιπόν κάποια στιγμή θα λειτουργήσει και αυτό, είπαμε στην εφαρμογή έχουμε ένα θεματάκι!!! 

ΠΗΓΗ: Citybus-drivers


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου