Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Οργανωμένο σχέδιο καταστροφών στα Μέσα Μεταφοράς - Σε 5 ώρες έγιναν στόχος 13 λεωφορεία και 8 τρόλλεϋ

Η ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψε οργανωμένο σχέδιο καταστροφών στα Μέσα Μεταφοράς με γκράφιτι, σπάσιμο ακυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων και μπλοκάρισμα των σχισμών με μονωτικές ταινίες και κόλλες το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα:6 τρόλλεϋ και 5 λεωφορεία έγιναν στόχος στην οδό Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ, από τις 18:15 έως τις 18:35. 

Ομάδες νεαρών ακινητοποίησαν τα οχήματα μαζικής μεταφοράς και έκαναν γκράφιτι γύρω από αυτά. Ήταν τρόλλεϋ που εκτελούσαν τα δρομολόγια Πατήσια - Ν. Ελβετία, Λαμπρινή - Τζιτζιφιές, Λαμπρινή - Γηροκομείο. 

Στο ίδιο σημείο οι νεαροί έβαψαν και 5 λεωφορεία που εκτελούσαν τα δρομολόγια Γαλάτσι - Ζωγράφου και Κυψέλη - Μαράσλειο, ενώ σε ένα από αυτά προκάλεσαν φθορές σε τρία ακυρωτικά μηχανήματα παλιού τύπου τοποθετώντας ταινίες και κόλλες στις σχισμές τους. 

Το χρονικό διάστημα από 18:40 έως και 19:15 
Στόχος γκράφιτι έγιναν 2 τρόλλεϋ στην οδό Μαυρομματαίων στο Πεδίο του Άρεως, που εκτελούσαν τα δρομολόγια Κυψέλη - Αγ. Ιωάννης και Κυψέλη - Καισαριανή.  

Στις 21:40, στην Πλ. Κάνιγγος, δύο άτομα μπήκαν στο λεωφορείο -της γραμμής 021- που πραγματοποιεί τη διαδρομή Γκύζη - Πλατεία Κάνιγγος και προκάλεσαν φθορές σε ένα ακυρωτικό μηχάνημα.  

Στις 22:20 στην οδό Δαβάκη στο Ίλιον, νεαροί έσπασαν νέο ακυρωτικό μηχάνημα σε λεωφορείο της γραμμής 747 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πετρούπολη - Ανθούπολη. 

Στις 23:15, στην οδό Συρακουσών στο Γαλάτσι, τέσσερα άτομα μπήκαν σε λεωφορείο της γραμμής 054, με δρομολόγιο Περισσός - Βύρωνα και έσπασαν με σφυριά τρία ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου.  



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου