Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Άγνωστος άνδρας χαστούκισε γυναίκα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Ένας άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα που επέβαινε σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ το βράδυ της Τρίτης.

Ο άνδρας χαστούκισε τη γυναίκα στο πρόσωπο δίχως να την τραυματίσει σοβαρά, λίγη ώρα πριν ο δράστης αποβιβαστεί από λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή 550 Π. Φάληρο-Κηφισιά.

Οι κραυγές της γυναίκας αναστάτωσαν τους επιβαίνοντες και τον οδηγό, ο οποίος έσπευσε προς το μέρος της για να ενημερωθεί για το συμβάν.

Σύμφωνα με την περίπου 18 ετών γυναίκα, βρισκόταν με τον άνδρα στην ίδια στάση πριν επιβιβαστούν μαζί στο λεωφορείο, όπου της είχε κάνει ασυνάρτητες ερωτήσεις δίχως να λάβει απάντηση.

«Δεν τον γνώριζα. Μου μίλησε στη στάση και με ρώτησε γιατί πίνω καφέ τέτοια ώρα. Δεν του απάντησα», είπε το θύμα της επίθεσης.

Αφού, λοιπόν, επιβιβάστηκαν, ο άνδρας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «παραμιλούσε» και «κοιτούσε και άλλες γυναίκες».

Στη συνέχεια πάτησε τον κώδωνα για τη στάση και πριν αποβιβαστεί χτύπησε τη νεαρή. Παρά την έγκαιρη αντίδραση του οδηγού ο άνδρας εξαφανίστηκε στους δρόμους του Αμαρουσίου. Η νεαρή προτίμησε να μην καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ δεν χρειάστηκε να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Ο οδηγός του λεωφορείου υποστήριξε ότι ανάλογα περιστατικά σημειώνονται συχνά τον τελευταίο καιρό και ισχυρίστηκε ότι άνθρωποι με ψυχικά νοσήματα, στους οποίους έχει διακοπεί η φαρμακευτική αγωγή, επιβιβάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και επιτίθενται σε πολίτες.

Ο οδηγός, μάλιστα, δήλωσε πως προ μηνών ένας άνδρας «μπήκε στο λεωφορείο με ένα κουτί πάγο και άρχισε να πετάει πάγο στους επιβάτες».0 comments:

Δημοσίευση σχολίου