Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εστιασμένο Πρόγραμμα Αναμόρφωσης του στόλου της Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Η συγχώνευση των εταιρειών ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ, οι οποίες πλέον αποτελούν την Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (Ο.ΣΥ. Α.Ε.), έδωσε το έναυσμα στις εργασίες εταιρικής ανανέωσης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Το 2013, μέλει να αποτελέσει έτος σταθμό για την Ο.ΣΥ. Α.Ε., σηματοδοτώντας τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας τόσο σε υποδομές όσο και σε δομές, αποσκοπώντας στη δημιουργία μιας σύγχρονης εταιρείας παροχής συγκοινωνιακού έργου. 


Η εστιασμένη συμμέτοχη των συντελεστών των τεχνικών και επισκευαστικών μονάδων της εταιρείας στο πρόγραμμα της ανακατασκευής, αποδεικνύει την ενεργή συμβολή τους στην υλοποίηση των εταιρικών στόχων. 

Με την ολοκλήρωση δε του στοχευμένου αυτού έργου, το όφελος θα είναι πολλαπλό δεδομένου ότι μαζί με την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, προστατεύεται το περιβάλλον και εξοικονομείται ενέργεια. 

Μέσω της υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων εργασίας της Επισκευαστικής Βάσης, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. κατορθώνει να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις της εποχής, αξιοποιώντας τους πόρους της και επιτυγχάνοντας οικονομίες κλίμακας, με πρωταρχικό στόχο την ασφαλή, οικονομική και αποτελεσματική μετακίνηση του επιβατικού κοινού της πόλης. 











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου