Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΟΑΣΑ: Μεταφορά αφετηριών λεωφορειακών γραμμών στο κέντρο της Αθήνας

Από το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 μεταφέρεται η αφετηρία των παρακάτω γραμμών:

- 060 (ΜΑΡΝΗ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ) από την οδό Μάρνη, στην οδό Βασ. Ηρακλείου, μεταξύ των οδών έναντι Μαυρομματαίων και έναντι Ρεθύμνου. Η γραμμή μετονομάζεται σε:
060 (ΜΟΥΣΕΙΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ)

- Β8 (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ) από την οδό Στουρνάρη, στην οδό Μάρνη, μεταξύ των οδών 3ηςΣεπτεμβρίου και Πατησίων.

- Α8 (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ) από την οδό Στουρνάρη, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, μεταξύ των οδών Στουρνάρη και Πολυτεχνείου.

- Α7 (ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ) από την οδό Κάνιγγος στην οδό Στουρνάρη, μεταξύ των οδών Πατησίων και 3ης Σεπτεμβρίου. Η γραμμή μετονομάζεται σε: Α7 (ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ) και τροποποιείται ως εξής:
Από Λεωφ. Αλεξάνδρας, αριστερά Πατησίων, δεξιά Στουρνάρη (ΑΦΕΤΗΡΙΑ). 
Από Στουρνάρη, δεξιά 3ης Σεπτεμβρίου, δεξιά Μάρνη, δεξιά Πατησίων, αριστερά Χαλκοκονδύλη, Πλ. Κάνιγγος, Ακαδημίας, συνέχεια κανονικά προς Κηφισιά.

Επίσης από το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 καταργείται η αφετηρία της γραμμής Γ12 (ΜΑΡΝΗ-ΙΛΙΟΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ) και μετατρέπεται σε κυκλική με αφετηρία-τέρμα στο Καματερό και στάση επί της στην οδού Πατησίων, μεταξύ των οδών Μάρνη και Αβέρωφ. Η γραμμή μετονομάζεται σε: Γ12 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΙΛΙΟΝ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ).



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου