Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΠΙΛΟΤΙΚΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ



 Όλα κατανοητά αν το μήνυμα αφορούσε τις γραμμές που εκχωρήθηκαν στα ΚΤΕΛ.

Κατανοητά βέβαια για την ελληνική πραγματικότητα, καθώς δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει πως ο "ευέλικτος" ιδιωτικός τομέας, δεν έχει προσαρμοστεί μετά από δύο μήνες σε ένα έτοιμο (;) σύστημα που λειτουργεί (;) εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια.

Απ' ότι φαίνεται η πιλοτική λειτουργία της τηλεματικής θα συνεχιστεί μέχρι το πέρας της δωδεκαετούς σύμβασης, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στα χρήματα των φορολογουμένων.

Ο κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας δεν ασχολείται με την όποια αποτελεσματικότητα μπορεί να έχει το έργο του, γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα δώσει λογαριασμό γι' αυτό.

Οι αγωνίες του έχουν να κάνουν στον τρόπο με τον οποίο θα κατορθώσει να διασφαλίσει μια σύμβαση, έχοντας διαπιστώσει επανειλημμένως πως ούτε ρήτρες υπάρχουν, παρά μόνο στα χαρτιά, ούτε οι εκ του κράτους συμβαλλόμενοι δυσκολεύονται να υπογράψουν, μη φοβούμενοι ποινικές ευθύνες, αφού τα πάντα καλύπτει σ' αυτή τη χώρα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Υπουργοί που αντί να ασκούν τα, εκ της πολιτείας και του συντάγματος, καθήκοντα τους, ορίζουν εαυτόν διοικητή κάθε ΔΕΚΟ που εποπτεύουν.

Είτε λοιπόν με διόγκωση του κρατικού τομέα, προς άγραν ψήφων, είτε με διόγκωση των νέων φρούτων που ονομάζονται ΣΔΙΤ, ο Έλληνας πολίτης δεν πρόκειται ποτέ να δει αξιόπιστες υπηρεσίες από την ανηλεή φορολόγησή του



1 comments:

Σημερα το βραδυ ενας συναλδεφος απο Ανθουσα εψαχνε να βρει ταξι να στειλη στην γυναικα του γιατι το τελευταιο δρομολογιο σε καποια απο τις γραμμες ανατολικων προαστιων ( δεν ξερω ποια) δεν εκτελεστικε.

Δημοσίευση σχολίου