Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μυστική συνάντηση Κ. Καραμανλή - Ν. Παππά για τις συγκοινωνίεςΣύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, σε μυστική συνάντηση Καραμανλή- Παππά, που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του κου Τσιόδρα, οι δύο άνδρες συμφώνησαν για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άξονες που θα κινηθεί η εξυγίανση είναι οι εξής:

1. Θα εκμισθωθούν γραμμές σε ιδιώτες, με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο.

2. Θα προμηθευτούν 300 οχήματα με leasing από τον κο Καραμανλή.

3. Θα αγοραστούν 750 οχήματα σύμφωνα με τον διαγωνισμό της προηγούμενης κυβέρνησης.

4. Θα επισκευαστούν άμεσα 270 λεωφορεία και τρόλεϊ, αφού βεβαιωθεί ο κος Καραμανλής ότι  υπάρχουν και παραλάβει ο κος Παππάς τα ανταλλακτικά που είχε φροντίσει να παραγγείλει η δική του  κυβέρνηση.

5. Θα επιστρέψουν όσοι έχουν αποσπαστεί, αφού πρώτα συμφωνηθεί ο αριθμός τους.

6. Θα προσληφθούν 650 από την νυν κυβέρνηση άμεσα.

7 Θα προσληφθούν απροσδιόριστοι με ΑΣΕΠ από τα υπόλοιπα κόμματα.

Με αυτά τα μέτρα θα πολλαπλασιαστούν, σύμφωνα με τους δύο άντρες, τα δρομολόγια σε βαθμό τέτοιο, που αν η αστυνομία διαπιστώσει πάνω από 2 άτομα μέσα σε λεωφορείο, χωρίς μεταξύ τους συγγενική σχέση , θα επιβάλει πρόστιμο στην ΟΣΥ για διπλομίσθωση.

Η μυστική συνάντηση όπως λέει το ρεπορτάζ έγινε υπό το φως του ηλίου , όπως και αρκετές άλλες μεταξύ διαφόρων πολιτικών, αλλά κανένας Αθηναίος δεν την είδε , καθώς ήταν στοιβαγμένος μέσα σε κάποιο λεωφορείο.

Άλλες πηγές, που δεν είναι ωστόσο και τόσο αξιόπιστες, αναφέρουν πως ο κος Καραμανλής έχει ήδη παραγγείλει τα επιτραχήλια που θα φορούν οι λαγοί του κου Παππά.

Μείνετε on line για συνεχή και αξιόπιστη ενημέρωση.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου