Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΗΣΑΠ: «Κόπηκαν» τα δρομολόγια στη μέση με αφορμή έναν σκύλο

Για περίπου μισή ώρα τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ «κόπηκαν» χθες το πρωί στη μέση, με αφορμή τον σκύλο ενός άνδρα, στον σταθμό των Πετραλώνων, με τις μαρτυρίες από το σημείο να απέχουν από την επίσημη εκδοχή της ΣΤΑΣΥ. 

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της ΣΤΑΣΥ, ο επιβάτης επιχείρησε να μπει σε συρμό με έναν μεγαλόσωμο σκύλο, χωρίς να διαθέτει λουρί ή φίμωτρο με αποτέλεσμα η οδηγός να του ζητήσει να αποβιβαστεί. 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να κλείσει ο σταθμός των Πετραλώνων για περίπου μισή ώρα, από τις 12:00μ.μ έως τις 12:25μ.μ. 

Ωστόσο μαρτυρίες στο Facebook που συνοδεύονται από φωτογραφίες, δείχνουν ένα τετράποδο που φέρει φίμωτρο και λουρί. 

Σύμφωνα με επιβάτη που αναφέρει ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, η οδηγός ζήτησε από τον άνδρα να βγει με το σκυλί, αλλά εκείνος αρνήθηκε καθώς ακολουθούσε κατά γράμμα τις προϋποθέσεις της ΣΤΑΣΥ. 

Όλο αυτό το διάστημα τα δρομολόγια εκτελούνταν από το Θησείο έως την Κηφισιά και από τον Πειραιά έως τον Ταύρο, και κανένα τρένο δεν διερχόταν από τον σταθμό Πετραλώνων. 

Τελικά χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία για να εξέλθει ο άνδρας και ο σκύλος του από το βαγόνι. 

«Τα μικρά σκυλιά μπορούν να μεταφέρονται στα κλουβιά τους. Τα μεγαλόσωμα μόνο με φίμωτρο και λουρί», διευκρινίζει το γραφείο τύπου της ΣΤΑΣΥ, για την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών με κατοικίδια. 

Σημείωση: Το άρθρο ενημερώθηκε με μαρτυρίες και φωτογραφία από το σημείο που παρουσιάζουν διαφορετική εικόνα από την επίσημη της ΣΤΑΣΥ. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου