Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Πυρά ΠΑΜΕ κατά Τσερμενίδη, για τη μη συμμετοχή του ΟΑΣΘ, στην απεργία

Επίθεση κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρη Τσερμενίδη εξαπέλυσε το ΠΑΜΕ για τη μη συμμετοχή του σωματείου του Οργανισμού στην απεργία.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ δίνει σε σκωπτικούς τόνους «συγχαρητήρια» στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τον πήρε ο πόνος για την ταλαιπωρία» των πολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ: 
Να προλάβουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, καθώς τον πήρε ο πόνος για την ταλαιπωρία από την απεργία στην οποία θα συμμετέχουν εκατοντάδες πρωτοβάθμια συνδικάτα, δεκάδες εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες σε όλη την Ελλάδα μαζί και με τους εργαζόμενους στις μεταφορές της Αθήνας.

Και ενώ ο ίδιος δεν κούνησε το δαχτυλάκι του για το αίσχος που ζει ο Θεσσαλονικιώτικος λαός χρόνια τώρα με τα σαπάκια που του σαπίσαν τη ζωή.

Εδώ δεν κούνησε το δαχτυλάκι του για το τσάκισμα των δικαιωμάτων των εργαζομένων του ΟΑΣΘ από όλες τις κυβερνήσεις που όλος τυχαίως υπηρέτησε ευλαβικά...

Τώρα θέλει και να σώσει το Θεσσαλονικιώτικο λαό από την ταλαιπωρία ενός αγώνα που είναι ο πιο κρίσιμος για την επιβίωση αυτού και των παιδιών του.

Στην υπηρεσία της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ τόσα χρόνια για να περάσουν τα μέτρα κατάργησης των ΣΣΕ, στην υπηρεσία της ΓΣΕΕ στα συνέδρια που προσπαθεί να γεμίσει τα συνδικάτα νοθεία και εργοδότες.

Στην υπηρεσία του Βρούτση αυτή την φορά για να τσακιστεί η κοινωνική ασφάλιση και να περάσουν στα χέρια μιας χούφτας επιχειρηματιών η σύνταξη και και τα ασφαλιστικά ταμεία, η περίθαλψη και η ιατροφαρμακευτική κάλυψη ενός ολόκληρου λαού.

Όσο και να κοπιάζει όμως πρέπει να ξέρει. Η ΑΠΕΡΓΙΑ θα γίνει και θα είναι μαζική

Ένα δρόμο έχουν οι εργάτες για να γλιτώσουν μια και καλή από την ταλαιπωρία τους.

Να ξεμπερδεύουν από αυτούς που τους ρουφάνε την ζωή αλλά και από τους βαστάζους τους.

ΠΗΓΗ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου