Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΑΣΑ: Προσωρινή τροποποίηση διαδρομής της λεωφ. γραμμής 859, λόγω... εκδηλώσεων στη Δραπετσώνα

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 859 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ - ΝΕΟΣ ΜΩΛΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω εκδηλώσεων στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος στη Δραπετσώνα, του Δήμου Δραπετσώνας - Κερατσινίου, για το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 30/9/2019 έως και την Τετάρτη 2/10/2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 859
  • Διαδρομή από Αφετηρία: Από Πύλη Ε2, αριστερά Ακτή Ηετιώνεια, συνέχεια ευθεία, δεξιά Γρηγ. Λαμπράκη και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή
  • Διαδρομή από Τέρμα: Από Γρ. Λαμπράκη, αριστερά Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Αγ. Παντελεήμονος, αριστερά τον παράδρομο Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Ρήγα Φεραίου και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή
Σημείωση: Εάν οι κυκλοφοριακές συνθήκες, λόγω των πάγκων που θα φτάνουν έως την οδό Αργοστολίου, δεν επιτρέπουν την παραπάνω διαδρομή από το τέρμα τότε θα ισχύσει η ακόλουθη 2η εναλλακτική διαδρομή επιστροφής:

2η Εναλλακτική Διαδρομή από Τέρμα: Από Γρηγ. Λαμπράκη, αριστερά Εθν. Αντιστάσεως, συνέχεια Εθν. Αντιστάσεως, αριστ. Αγ. Δημητρίου, δεξιά Κέκροπος, αριστ. Ακτή Κονδύλη και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή. 

ΠΗΓΗ: oasa.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου