Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ηρακλής»: Πολιτικές σκοπιμότητες Παππά, τα τρία δικόγραφα

Κοινοποιήθηκαν στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ηρακλής» τα τρία δικόγραφα που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης που υλοποιεί ο φορέας και με τα οποία ζητεί αποζημίωση άνω των 85 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνει ο Συνεταιρισμός σε ανακοίνωσή του, «κοινοποιήθηκαν "τα τρία δικόγραφα" που κατέθεσε ο ΟΑΣΘ και έσπευσε να τα προαναγγείλει ο "εκκαθαριστής" κ. Παππάς».

«Από το περιεχόμενό τους, που δεν στηρίζει καμία βάσιμη αξίωση κατά του Ηρακλή, μπορεί να καταλάβει και ο πιο αδαής ότι τα δικόγραφα κατατέθηκαν για να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες του κ. Παππά ενόψει των βουλευτικών εκλογών» τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει:

«Αυτό που τελικά μένει, είναι ότι ο "δημόσιος" ΟΑΣΘ καταγγέλλει το Ελληνικό Δημόσιο στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι η επιδότηση που έπαιρνε, για να είναι το εισιτήριο πιο φτηνό στο επιβατικό κοινό, συνιστούσε παράνομη κρατική ενίσχυση. 

Με απλά λόγια, οι εκκαθαριστές του ΟΑΣΟ με προεξάρχοντα τον κ. Παππά, έκαναν απόπειρα να εξαφανίσουν τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης με αυτοχειρία».

«Ευελπιστούμε ότι η νέα κυβέρνηση θα την αποτρέψει» καταλήγει ο Συνεταιρισμός.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου