Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγή Πακιστανού που φωτογράφιζε νεαρά κορίτσια σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Στην προσαγωγή ενός Πακιστανού που φωτογράφιζε νεαρά κορίτσια μέσα σε αστικό λεωφορείο προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της ομάδας Ζ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο νεαρός παρενοχλούσε τις δύο κοπέλες εντός του αστικού λεωφορείου και όταν εκείνες του ζήτησαν να σταματήσει, αυτός άρχισε να τις φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο. 

Οι νεαρές κατέβηκαν από το λεωφορείο και συνέχισαν πεζές για τον προορισμό τους. Πρόλαβαν και φωτογράφισαν το πρόσωπο του νεαρού πριν απομακρυνθεί το λεωφορείο.

Λίγη ώρα αργότερα, καθώς διέρχονταν από την πλατεία Αριστοτέλους, εντόπισαν τον νεαρό να κάθεται μαζί με φίλους του σε καφετέρια. 

Χωρίς να χάσουνε χρόνο κινήθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και ανέφεραν όσα είχαν συμβεί σε αστυνομικούς της ομάδας Ζ. Εκείνοι με τη σειρά τους εντόπισαν τον νεαρό Πακιστανό και τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα.

Οι κοπέλες δεν θέλησαν να υποβάλλουν μήνυση και έτσι ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος. Οι αστυνομικοί του έκαναν συστάσεις και του ζήτησαν να διαγράψει από το κινητό του τηλέφωνο τις φωτογραφίες με τα πρόσωπα των κοριτσιών. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου