Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ρεκόρ εσόδων για τον ΟΑΣΑ

Αυξημένα κατά 28% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018 ήταν στο πρώτο τρίμηνο του 2019 τα έσοδα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) όπως υποστήριξε χθες ο γενικός διευθυντής της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Γιώργος Αγραφιώτης. 

Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, σε κοινοπραξία με την κορεατική LG, λειτουργεί το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, το οποίο, όπως φαίνεται συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση των εσόδων του ΟΑΣΑ. 

Ο οργανισμός είχε ήδη καταγράψει βελτίωση των εσόδων κατά περίπου 20% στη χρήση του 2018 με την περαιτέρω ενίσχυσή τους να αποδίδεται στην αύξηση των ελέγχων και σε τεχνικές και άλλες παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού συνεδρίου του Economist για τις υποδομές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη κατά την επόμενη δεκαετία ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ Νίκος Μαντζούφας αναφέρθηκε και στα άλλα έργα που κατασκευάστηκαν και λειτουργούν με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο και το σύστημα τηλεματικής στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου