Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Στ. Παππάς: Οι δήμαρχοι δεν λένε τίποτα για το παρελθόν του ΟΑΣΘ - Το μόνο που κοιτάνε είναι το «χωραφάκι» τους

Απάντηση στις αιτιάσεις των δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης έδωσε μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης» ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παππάς. 

Μεταξύ άλλων τους καταλόγισε πως στην ανακοίνωση τους αποφεύγουν να μιλήσουν για το «αμαρτωλό» παρελθόν του Οργανισμού, και για τα όσα γνωρίζουν για αυτό.

«Δεν πρόκειται να παίξω πολιτικά παιχνιδάκια» διεμήνυσε ο Στ. Παππάς και κάλεσε τους δημάρχους «να μη μας προκαλούν» διότι όπως είπε η ανακοίνωση τους «έχει απόλυτες ανακρίβειες».

«Δεν υπάρχει ούτε μια λέξη στην ανακοίνωση για την εκκαθάριση εν λειτουργία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ σημειώνοντας ότι «αυτή είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουμε εμείς, να κάνουμε εκκαθάριση εν λειτουργία, ξεκινώντας από ένα σημείο μηδέν και το σημείο μηδέν ήταν 245 με πολύ μεγάλη δυσκολία στο δρόμο, με προμηθευτές οι οποίοι δεν μας έδιναν ανταλλακτικά, με την Εθνική Τράπεζα να μας τα’ χει κλείσει γιατί υπήρχαν χρέη, ούτε φρέον δεν είχαμε. Προσπαθήσαμε να αναστήσουμε έναν Οργανισμό ο οποίος ήταν σε θάνατο, για να σώσουμε 2.500 οικογένειες. Δεν υπάρχει καμία κουβέντα για όλα αυτά».

«Δεν μας ενδιαφέρει, λέει, τι έγινε προηγούμενα. Τι θα πει δεν σας ενδιαφέρει, δημόσιοι παράγοντες να λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει τι γινόταν προηγούμενα, όταν δαπανιόντουσαν εκατοντάδες εκατομμύρια για να λειτουργήσει αυτός ο αμαρτωλός Οργανισμός;» διερωτήθηκε ο κ. Παππάς.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο πρόεδρος του Οργανισμού διαπίστωσε πως τον Νοέμβριο και στις αρχές Δεκέμβρη υπήρξε «κάμψη» στη συχνότητα των δρομολογίων καθώς έπρεπε οι εργαζόμενοι να πάρουν τις άδειες που δικαιούνται, πριν τη λήξη του έτους.

Σε σχέση με το «κάλεσμα» έναρξης λειτουργίας του νέου οργανισμού αστικών συγκοινωνιών, του ΑΣΥΘ, ο κ. Παππάς τόνισε πως «έχουμε ήδη προχωρήσει σε αυτό και το έχει ανακοινώσει και ο αρμόδιος υπουργός».

Εξαπολύοντας επίθεση στους δημάρχους της πόλης ο κ. Παππάς δήλωσε πως «Το μόνο που κοιτάνε είναι να δουν το χωραφάκι τους» και τους κάλεσε «ότι ξέρουν από τα παλιά να τα καταθέσουν, να δούμε τι γίνεται». Παράλληλα ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ υπενθύμισε ότι έχει υπάρξει αίτημα στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την διενέργεια διαγωνισμού για την πρόσληψη 250 οδηγών.  0 comments:

Δημοσίευση σχολίου