Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΟΑΣΑ: Προσωρινή τροποποίηση διαδρομών των λεωφ. γραμμών 725 και 726, λόγω έργων

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 725 (ΑΧΑΡΝΑΙ (ΜΕΣΟΝΥΧΙ) - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)) και 726 (ΑΧΑΡΝΑΙ (ΜΕΣΟΝΥΧΙ) - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΒΟΥΝΟ)), λόγω εργασιών, επί της δεξιάς λωρίδας με κατεύθυνση προς Αχαρναί (Μεσονύχι) της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και μεταξύ των κάθετων οδών Ορφέως και Δημοκρίτου στον Δήμο Αχαρνών, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ”, για την Πέμπτη 8/11/2018 και την Παρασκευή 9/11/2018, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 725 
  • Προς Αχαρναί - Μεσονύχι: Από Ορφέως, δεξιά Πλ. Αριστοτέλους, κυκλικά την Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά Δημοκρίτου, δεξιά Μεγάλου Αλεξάνδρου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 726 
  • Προς Αχαρναί - Μεσονύχι: Από Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεξιά Ορφέως, δεξιά Πλ. Αριστοτέλους, κυκλικά την Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά Δημοκρίτου, δεξιά Μεγάλου Αλεξάνδρου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση: Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου