Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρονικά εισιτήρια για τον ΟΑΣΘ μέσω κινητών...

Το σχέδιο του για μια καλύτερη λειτουργία του ΟΑΣΘ ανέπτυξε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV ο πρόεδρος του οργανισμού Στ. Παπάς

«Είμαστε σε φάση να αρχίζουμε να ενεργοποιούμε τον ΑΣΥΘ για να φτιάξουμε ένα καλύτερο επίπεδο μεταφορικού μέσου. Έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε τα λεωφορεία. Έχουμε ανατάξει 475 λεωφορεία» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα πράγματα στις αστικές συγκοινωνίες δεν είναι όπως θα ήθελε «δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, η πόλη έχει ιδιομορφίες, βλέπουμε αραιή συχνότητα στην Περιφέρεια. Θέλουμε να εκπονήσουμε ένα σχέδιο συνολικά στο πολεοδομικό συγκρότημα».

Τέλος αποκάλυψε ότι το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα εφαρμοστεί προσεχώς και στη Θεσσαλονίκη «περιμένουμε τέλος της εβδομάδας να κάνουμε την προκήρυξη για το ηλεκτρονικό εισιτήριο», διαβεβαιώνοντας πως έχει εξασφαλιστεί κονδύλι 40 εκατομμυρίων ευρώ. 

«Η ψηφιοποίηση περιλαμβάνει την εσωτερική λειτουργία του Οργανισμού, την τηλεματική και το ηλεκτρονικό εισιτήριο», πρόσθεσε. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου