Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Καματερό: Αλλαγή δρομολογίων σε λεωφορειακές γραμμές λόγω επιθέσεων με πέτρες

Τουλάχιστον δώδεκα επιθέσεις με πέτρες με στόχο αστικά λεωφορεία, είτε εν κινήσει είτε σταθμευμένα, έχουν καταγραφεί στην περιοχή του Καματερού το τελευταίο δεκαπενθήμερο με αποτέλεσμα το Συνδικάτο Εργαζόμενων του ΟΑΣΑ να προχωρήσει σε αλλαγή δρομολογίων δυο λεωφορειακών γραμμών, που διέρχονται από την περιοχή, για λόγους ασφαλείας.

Ο Φώτης Νικολακόπουλος μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ μιλά στην ΕΡΤ και στην «Πρώτη Είδηση» για τα επικίνδυνα περιστατικά και ο Γ. Λύκος δ/νων σύμβουλος του ΟΣΥ μιλά για τις ενέργειες που γίνονται για την αντιμετώπισή τους. Όπως είπε ο κ. Νικολακόπουλος οι επιθέσεις γίνονταν κατά τη διάρκεια της νύχτας θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών.

Οι αλλαγές, που έγιναν με πρωτοβουλία του σωματείου των εργαζομένων αφορούν την παράκαμψη στάσεων στις γραμμές 701 και 704 καθημερινά από τις 18:00 το απόγευμα.

Ο κ. Λύκος σημείωσε πως ο οργανισμός ενημερώθηκε για το πρόβλημα προχθές και σήμερα θα γίνει σύσκεψη με τη συμμετοχή της Αστυνομίας και του Δήμου για την αντιμετώπισή του και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου