Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Συγκοινωνίες: Αποφάσεις για νέες προσλήψεις σε ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η εξέταση του "πάγιου αιτήματος" για την ενίσχυση των συγκοινωνιακών δομών με νέο προσωπικό.

Αρμόδια πηγή, που γνωρίζει καλά τα υπηρεσιακά θέματα, αναφέρει στο workenter ότι "στις αρχές Σεπτεμβρίου θα συγκληθούν οι Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων (σ.σ. των συγκοινωνιακών φορέων) και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για νέες προσλήψεις".

Η ίδια πηγή συμπληρώνει πως η πρώτη προκήρυξη που θα εκδοθεί θα αφορά -εκτός απροόπτου- την πρόσληψη ελεγκτών κομίστρου (166 θέσεις).

Υπάρχει πιθανότητα να προηγηθούν άλλες ειδικότητες, (π.χ. οδηγοί ή μηχανοδηγοί), εάν κριθεί ότι τα κενά στους ελεγκτές κομίστρου καλύφθηκαν μερικώς από τις εσωτερικές ανακατατάξεις που συντελέστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι το "πάγιο αίτημα" -όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν- των στελεχών των Συγκοινωνιών είναι η πρόσληψη συνολικά 1.306 μονίμων υπαλλήλων.

Ωστόσο, η ευθύνη των τελικών αποφάσεων επαφίεται στους μετόχους, δεδομένου ότι οι Συγκοινωνίες περιλαμβάνονται στο υπερταμείο... 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου