Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Υπουργείο Υποδομών και ΟΣΕ δρομολογούν λεωφορεία από Τιθορέα προς Αμφίκλεια και Μπράλο

Λύση δίνει ο ΟΣΕ στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη διακοπή της ανταπόκρισης με λεωφορείο από το σιδηροδρομικό σταθμό Τιθορέας με προορισμό τους σταθμούς Αμφίκλεια - Λιλαία - Μπράλος.

Ο ΟΣΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών προχωρεί άμεσα στην επίλυση του προβλήματος που δημιουργείται με τις μετακινήσεις κατοίκων περιοχών του Μπράλλου,σε ότι αφορά τη λεωφορειακή σύνδεση που υπήρχε με το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η δρομολόγηση λεωφορείου σε συνεργασία του ΟΣΕ με το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για το μήνα Ιούνιο, με διατήρηση του υφιστάμενου προγράμματος δρομολογίων (που μέχρι σήμερα υλοποιούσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

Εχθές έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για την κίνηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Γιώργοςς Γώγος όπου ζητούσε την αποκατάσταση της λεωφορειακής γραμμής.

Επίσης για τους επόμενους μήνες η λειτουργία της υπάρχουσας λεωφορειακής γραμμής και η χρηματοδότηση της, θα συνεχιστεί με τη συνεργασία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, του ΟΣΕ και των παρακείμενων Δήμων.

Τα λεωφορεία θα συνδέουν στην Τιθορέα, τους Σταθμούς Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλο με τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Άξονα, προκειμένου το επιβατικό κοινό να μετεπιβιβάζεται στις αμαξοστοιχίες.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ακολουθούν τις ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων των αμαξοστοιχιών στο Σ.Σ. Τιθορέας, ενώ θα διέρχονται σε τροποποιημένες κατάλληλα ώρες στους υπόλοιπους ενδιάμεσους σταθμούς Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλο.​ 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου