Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΟΑΣΘ: Ξεκινάει άμεσα η συντήρηση και επισκευή του συστήματος τηλεματικής

Ξεκινάει άμεσα η συντήρηση και επισκευή του συστήματος τηλεματικής τόσο στις στάσεις όσο και στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ καθώς χτες επικυρώθηκαν και επίσημα από το δ.σ. του Οργανισμού οι δύο σχετικοί δημόσιοι διαγωνισμοί για την ανάθεση του συγκεκριμένου έργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΑΣΘ, με τις δύο νέες συμβάσεις που υπέγραψε ο Οργανισμός εξοικονομούνται αρκετά χρήματα καθώς η δαπάνη είναι μικρότερη κατά 50% συγκριτικά με αυτή που ίσχυε έως σήμερα.

Όπως αναφέρουν στελέχη της διοίκησης του ΟΑΣΘ το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κάποιοι που επιχείρησαν να «μπλοκάρουν» τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς με αποκορύφωμα ακόμη και αρθρογραφία υπέρ του πλειοδότη (!) πιέζοντας ουσιαστικά τον Οργανισμό να αποδεχτεί την πιο κοστοβόρα πρόταση για τα συστήματα της τηλεματικής. «Το πάρτι τελείωσε οριστικά αμετάκλητα» λένε χαρακτηριστικά στελέχη της διοίκησης του ΟΑΣΘ.

Επίσης από τον ΟΑΣΘ διαβεβαιώνουν ότι στις αποθήκες υπάρχουν ήδη επαρκείς ποσότητες φρέον για την ομαλή λειτουργία των κλιματιστικών στα λεωφορεία και παράλληλα «τρέχει» και δημόσιος διαγωνισμός για την προμήθεια ψυκτικού υγρού που θα καλύπτει τις ανάγκες για το επόμενο εξάμηνο. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου