Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Στάσεις εργασίας την Πέμπτη και 24 ώρη απεργία την Παρασκευή απο την ΠΟΣ για την ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), στη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση:
  • Τριών τρίωρων στάσεων εργασίας την ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018: α) 05.00 - 08.00, β) 13.00 - 16.00, γ) 21.00 - 24.00 &
  • 24ωρη απεργία την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 (από 00.00’ έως 24.00’) του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο. 
Η απόφασή μας αυτή για απεργιακή κινητοποίηση είναι απότοκος της συντονισμένης προσπάθειας που επιχειρείται για την απεμπόληση του εθνικού πλούτου και την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της Χώρας μας με σκανδαλώδεις όρους στα χέρια ξένων "επενδυτών". 

Στην προσπάθεια αυτή θα μας βρίσκετε πάντα ενάντιους, θα αντισταθούμε μέχρι τέλους στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. με διαδικασίες αδιαφανείς και έναντι ευτελούς τιμήματος, αφού μοναδικός ενδιαφερόμενος για την εξαγορά είναι η ίδια η εταιρεία "ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.", Ιταλικών πλέον συμφερόντων, η οποία αφού υπέβαλε μια εξευτελιστική προσφορά, καλείται να υποβάλει εκ νέου προσφορά που θα είναι σύμφωνη με την αποτίμηση της αξίας της εταιρείας (αξία, την οποία προφανώς γνωρίζει, ενδεικτικό της αδιαφανούς διαδικασίας). 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου