Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πρόεδρος εργαζομένων ΗΣΑΠ στον realfm: Έχουν απολυθεί 3 εργαζόμενοι από τη ΣΤΑΣΥ για τα πλαστά εισιτήρια

Στις καταγγελίες για αδικαιολόγητες και μη νόμιμες δαπάνες των μελών του Δ.Σ. των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ) και τα μη νόμιμα εισιτήρια αναφέρθηκε ο Πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

"Το θέμα με τα εισιτήρια έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και περιμένουμε τα αποτελέσματα... Έχω ζητήσει να μου δώσουν τα στοιχεία αυτά (για την καταγγελία) εάν υπάρχουν, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό το δημοσίευμα και σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή έχει επιληφθεί του θέματος η ελέγκτρια Δημόσιας Διοίκησης και προφανώς το θέμα θα διερευνηθεί και θα δούμε και εμείς τι κρύβεται πίσω από αυτό" είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ρενιέρης και πρόσθεσε:

"Αυτό που ξέρω ότι δικαιούνται οι άνθρωποι αυτοί είναι λίγα χρήματα της τάξεως των 50 - 60 ευρώ τον μήνα για τα έξοδα του συμβουλίου. Για να πω την αλήθεια μου φαίνεται λίγο απίθανο αυτό το θέμα. Εάν υπήρχε κάτι τέτοιο θεωρώ ότι θα είχε διαρρεύσει...", είπε ο ίδιος και πρόσθεσε:

"Ό,τι έχει να κάνει με τα έξοδα στα συνδικάτα, τουλάχιστον για το δικό μου συνδικάτο, όλα τα οικονομικά είναι με παραστατικά που έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν απολύτως τα θέματα των εργαζομένων".

ΟΑΣΑ: Το επιβατικό κοινό επωφελείται των εκπτώσεων στα εισιτήρια 
"Οι συνδικαλιστές απλά διαχειρίζονται αυτά τα πράγματα, υπάρχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του συνδικάτου που γίνονται οι απολογισμοί σε ετήσια βάση και εγκρίνονται από τις γενικές συνελεύσεις", τόνισε, συμπληρώνοντας:

"Όλα τα παραστατικά είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε και ποτέ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Έξοδα παράστασης σε ένα σωματείο δεν νοείται να υπάρχουν".

Σχετικά με τα πλαστά εισιτήρια ο Πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχουν απολυθεί τρεις εργαζόμενοι από τη ΣΤΑΣΥ και υπάρχει η έρευνα σε εξέλιξη:

"Έχουν απαγγελθεί κάποιες κατηγορίες, τις οποίες θα δούμε το επόμενο διάστημα... Το σκάνδαλο δεν αφορούσε μόνο την εταιρεία αλλά και εξωτερικούς παράγοντες".

"Το πρόβλημα που έχουμε με τα ανταλλακτικά είναι υπαρκτό... Έχουμε και στη γραμμή 1 στον ΗΣΑΠ κάποια τρένα που είναι εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης ανταλλακτικών" σημείωσε ο κ. Ρενιέρης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8

ΠΗΓΗ: Euroday.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου