Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ουγγαρία - Ο οδηγός μετέδιδε ζωντανά βίντεο στο Facebook

Τη ζωή σε εννιά ανθρώπους κόστισε μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σ′ ένα μικρό λεωφορείο, που μετέφερε Ρουμάνους επιβάτες και σε ένα φορτηγό στην Ουγγαρία, ενώ φαίνεται πως ο οδηγός του minibus βρισκόταν ζωντανά στο Facebook την ώρα της σύγκρουσης, όπως αναφέρουν ρουμανικά ΜΜΕ.

Όλοι οι επιβάτες του μικρού λεωφορείου, καθώς και ο οδηγός, δηλαδή επτά άνδρες και δύο γυναίκες, έχασαν τη ζωή τους σ′ αυτή τη σύγκρουση που σημειώθηκε την Τρίτη σε απόσταση περίπου 60 χλμ. από τη Βουδαπέστη, σύμφωνα με την ουγγρική αστυνομία. Όλα τα θύματα είναι Ρουμάνοι, διευκρίνισε το ρουμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Πολλοί ρουμανικοί ενημερωτικοί ιστότοποι δημοσιοποιούν βίντεο που εμφανίζεται ως αυτό που γύριζε με το κινητό τηλέφωνό του ενώ οδηγούσε ο οδηγός του μικρού λεωφορείου. Τον βλέπει κανείς να χαμογελά διαβάζοντας στην οθόνη του τηλεφώνου τα σχόλια που είχαν αναρτήσει χρήστες του διαδικτύου σχετικά μ′ αυτό το βίντεο.

Ο οδηγός του minibus στρέφει στη συνέχεια προς τον δρόμο την κάμερα του τηλεφώνου του και βλέπει κανείς το όχημά του να περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κάνει προσπέραση. Κατευθύνεται τότε πάνω σ′ ένα φορτηγό που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Το βίντεο διακόπτεται ξαφνικά.

Σύμφωνα με την ουγγρική αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά. Διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου