Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

«Η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ πάει από το κακό στο χειρότερο» καταγγέλλει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ

«Η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ πάει από το κακό στο χειρότερο» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι επαληθεύονται οι απόψεις του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Αναρωτιόμαστε πόσες φορές ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Στ. Παππάς, χρησιμοποίησε λεωφορείο του Οργανισμού τούς τελευταίους μήνες και σε πόσο χρόνο έφθασε στον προορισμό του» αναφέρει η ΝΔ και επισημαίνει: 

«Πριν τελειώσει τη σημερινή του συνέντευξη, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτοί που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία καθημερινά, του έδωσαν την απάντηση με τη διαμαρτυρία τους, σε όλα τα ζητήματα που έθεσε στη συνέντευξή του. 

Ταυτοχρόνως, επαληθεύονται οι απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη: «ας μιλήσουν -επιτέλους- οι χρήστες των υπηρεσιών των αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης αν το πείραμα αποδίδει. 

Είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο…. Το μοντέλο αυτό της κρατικοποίησης δεν είναι βιώσιμο». Η ΝΔ Θεσσαλονίκης επανέρχεται και καταγγέλλει ότι η κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών της πόλης μας, μετά την κρατικοποίηση, πάει από το κακό στο χειρότερο»». 

Η ΝΔ κάνει λόγο για «απαρχαιωμένο» και «ελλιπή» στόλο οχημάτων που είναι «επικίνδυνος για το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους και απόλυτα ρυπογόνος για το περιβάλλον» και για «απαράδεκτες συνθήκες επιβίβασης, καθυστερήσεις και εγκληματικότητα πρωτοφανή μέσα στα λεωφορεία που είναι φαινόμενα καθημερινά στους δρόμους της πόλης» και προσθέτει: 

«Η κυβέρνηση απαξιώνει τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης και γεννά μελλοντικά ελλείμματα. Οι διοικούντες σήμερα μάλλον δεν έχουν επίγνωση των ευθυνών τους από τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας».

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου