Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΝΔ Θεσ/κης σε Αλ. Τσίπρα: Είστε ενήμερος για τις συνθήκες των αστικών συγκοινωνιών στην πόλη μας;

Με τη μορφή ανοιχτής επιστολής, η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης απευθύνει τρία ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη, με αφορμή τη σημερινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Η ΝΔ Θεσ/κης, αναφέρει τρία σημαντικά θέματα που αφορούν τον ΟΑΣΘ και καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερωθεί από τους συνεργάτες του στο γραφείο στη Θεσσαλονίκη για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή - ερώτημα από τη ΝΔ Θεσσαλονίκης προς τον Πρωθυπουργό, κύριο Αλέξη Τσίπρα:

"Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

με την ευκαιρία της παρουσίας σας στη Θεσσαλονίκη σήμερα, θέλουμε να θέσουμε υπόψη σας τρεις πληροφορίες που αφορούν στον ΟΑΣΘ και στη λειτουργία του και οι οποίες έχουν φθάσει σε εμάς:

1. Είναι αλήθεια ότι τα έσοδα του 1ου διμήνου του 2018 σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα του 2017 από εισιτήρια και κάρτες έχουν μειωθεί δραματικά;

2. Είναι αλήθεια ότι έχουν καταργηθεί οι προληπτικοί έλεγχοι των λεωφορείων και στα συνεργεία αλλάζουν μόνο τα λάδια;

3. Είναι αλήθεια ότι η σημερινή Διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν πληρώνει εδώ και εννέα μήνες ΦΠΑ;

Με την ευκαιρία της προσέλευσής σας στο γραφείο σας στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να ρωτήσετε τους συνεργάτες σας για τα ανωτέρω θέματα;

Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι στο Μαξίμου είστε ενήμερος για τις συνθήκες των αστικών συγκοινωνιών στην πόλη μας. 

Κυρίως σας επισημαίνουμε τα θέματα ασφάλειας των επιβατών και των εργαζομένων, καθώς τους τελευταίους μήνες η εγκληματικότητα έχει μεταφερθεί μέσα στα λεωφορεία.

Σας ενημερώνουν για αυτά οι συνεργάτες σας;

Από τη ΝΔ Θεσσαλονίκης" 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου