Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Δέκα λεωφορεία το μήνα σπάνε οι «μπαχαλάκηδες» στην Αθήνα

Το αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης δράσης των "μπαχαλάκηδων" τα τελευταία τρία χρόνια καταγράφει έγγραφο των Οδικών Συγκοινωνιών ΑΕ (Ο.ΣΥ) σύμφωνα με το οποίο ομάδες που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο καταστρέφουν περίπου 10 λεωφορεία κάθε μήνα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία της ΟΣΥ που διαβίβασε στην Βουλή το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών από τον Ιανουάριο 2015 έως τον Μάρτιο του 2018 έχουν καταγραφεί συνολικά 374 περιπτώσεις ζημιών - βανδαλισμών - καταστροφών οι οποίες αφορούν δρομολογημένα λεωφορεία και τρόλλεϋ της εταιρείας.

"Είναι γεγονός πως κατά καιρούς η ΟΣΥ ΑΕ, στοχοποιείται από ομάδες ατόμων, όπου μέσω των κακόβουλων ενεργειών, στρέφονται εναντίον της, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο, να αναδείξουν τις όποιες κοινωνικοπολιτικές τους πεποιθήσεις" τονίζει μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Γλύκος.

Η εκτιμώμενη ζημιά των "κακόβουλων ενεργειών" ανέρχεται σε 1.136.517,04 ευρώ. Από τις συνολικά 374 περιπτώσεις, οι 208 έχουν ήδη αποζημιωθεί πλήρως μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης επιστρέφοντας ποσό περίπου 1 εκατ. ευρώ ενώ εκκρεμούν προς έγκριση ποσά περίπου 60 χιλ ευρώ.

Δείτε τα στοιχεία:ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου