Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Απάντηση ΟΑΣΘ σε Μπουτάρη: «Σιγά - σιγά μαθαίνει την πόλη»

Την αντίδραση του ΟΑΣΘ προκάλεσε ανάρτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για το γεγονός ότι τα αστικά λεωφορεία τράβηξαν χειρόφρενο, στις 10 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Είναι «αδιανόητο εν έτι 2018 να αναζητείται το δημόσιο αγαθό της συγκοινωνίας. Ο ΟΑΣΘ "τραβά χειρόφρενο" στις 22:00 "ακινητοποιώντας" παράλληλα Θεσσαλονικείς, τουρίστες και εργαζόμενους. Καλή Ανάσταση σε όλους!» είχε γράψει, σε ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Με σημερινή ανακοίνωση, η διοίκηση του ΟΑΣΘ απαντά: «ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πριν από λίγους μήνες... ανακάλυψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μετά από σχεδόν οχτώ χρόνια θητείας στη θέση του δημάρχου, επίσης ‘ανακάλυψε’ ότι το Μ. Σάββατο τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ σταματούν πριν από τα μεσάνυχτα, γεγονός που συμβαίνει αδιαλείπτως από το 1957 έως σήμερα. 

Αρχίζει σιγά - σιγά να μαθαίνει την πόλη... Θα του προτείναμε το επόμενο "τιτίβισμά" του να είναι για τις λεωφορειολωρίδες και τα μέτρα που είχε υποσχεθεί ότι θα λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Σιγά - σιγά μαθαίνει...». 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου