Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Θεσ/κη: Οδηγός του ΟΑΣΘ ''στόλισε'' επιβάτιδα του λεωφορείου επειδή μιλούσε στο κινητό...

Μια απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας από επιβάτιδα του ΟΑΣΘ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, o οδηγός λεωφορείου, στην γραμμή ''11'' , με κατεύθυνση προς τον σταθμό έβριζε και χτύπαγε το τιμόνι και το ταμπλό του λεωφορείου και φώναζε να κλείσει το κινητό μια επιβάτιδα, με χαρακτηρισμούς όπως ''M@λ@κισ#$%& γυναίκα, γ@#$ το σπιτάκι σου".

Διαβάστε την καταγγελία της Σ.Τ.:
Σήμερα το πρωί κατά τις 11:00 ήμουν στο λεωφορείο ''11'' με κατεύθυνση προς τον σταθμό. Μια γυναίκα μιλούσε χαμηλόφωνα στο τηλέφωνό της και ενημέρωνε την παρέα της ότι θα αργήσει. Ο οδηγός χτυπάει το τζάμι και της λέει: ''Κλείσε το τηλέφωνο''.  

Μετά από λίγο την ξανά παίρνουν τηλέφωνο για να δουν αν φτάνει. Τότε ο οδηγός της φωνάζει να κατέβει και η κοπέλα του λέει απλά: "σας παρακαλώ, πώς μου μιλάτε έτσι;". 

Εκείνη την ώρα ο οδηγός του λεωφορείου σηκώνεται όρθιος, βαράει το τιμόνι και το ταμπλό του λεωφορείου και της φωνάζει να κατέβει λέγοντας: "M@λ@κισ#$%& γυναίκα, γ@#$ το σπιτάκι σου". 

Επειδή δεν κατέβαινε, ο οδηγός σηκώθηκε και κινήθηκε προς το μέρος της, με αποτέλεσμα η κοπέλα να κατέβει και ο οδηγός να συνεχίζει να φωνάζει και να βρίζει. 

ΠΗΓΗ: newsnowgr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου