Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Τα «περίεργα» δάνεια που έδινε η διοίκηση του ΟΑΣΘ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Όπως ανάφερε ο κ. Παναγιωτίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” και στην εκπομπή «Ορθά Κοφτά», η διοίκηση της ΕΔΟΘ έχει έρθει σε επαφή με τον Οργανισμό και αφού έλεγξε τα στοιχεία που υπάρχουν συμφώνησε με το ύψος της οφειλής. 

«Είδαν τα παραστατικά, καταλήξαμε στο ύψος της οφειλής και συμφωνήσαμε να προχωρήσουν στη σταδιακή καταβολή των οφειλομένων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιωτίδης ο οποίος τόνισε: «Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο ΟΑΣΘ θα κάνει απαιτητές αυτές τις οφειλές με κάθε τρόπο».

Και «δάνειο» ύψους 150.000 ευρώ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ αναφέρθηκε και σε μια οφειλή ύψους 150.000 ευρώ που έχει το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

«Με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης υπάρχει μια οφειλή της τάξης των 150.000 ευρώ. Μας ειπώθηκε ότι είναι άτυπο δάνειο που είχε δώσει η παλιά διοίκηση. Δεν υπήρχε καμία σύμβαση που να επιτρέπει στον Οργανισμό να δίνει δάνειο. Δεν ήταν μια καθαρή διαδικασία. Πρόκειται για πρακτικές που κατά τη γνώμη οδηγούν σε εργοδοτικό συνδικαλισμό», τόνισε ο κ. Παναγιωτίδης.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος από τη διοίκηση του ΕΚΘ «αναγνωρίστηκε το ύψος του ποσού της οφειλή και δόθηκε περίοδος αποπληρωμής μέχρι το Νοέμβριο του 2018». 

ΠΗΓΗ: left.gr




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου