Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Εκπληκτική ιδέα: Από στίβο μάχης θα περνάνε όσοι επιθυμούν να βγάλουν ηλεκτρονικό εισιτήριο

Σύμφωνα με πρόσφατες στατιστικές, οι Έλληνες και ιδιαίτερα τα ελληνόπουλα, είμαστε από τους λαούς της Ευρώπης με τη χειρότερη φυσική κατάσταση. 

Παρότι η μεσογειακή διατροφή είναι περιβόητη σε ολόκληρο τον κόσμο όχι μόνο για την νοστιμιά της αλλά και για το πόσο υγιεινή είναι, στη χώρα μας η παχυσαρκία σαρώνει όλες τις ηλικίες αφού έχουμε εγκαταλείψει τον υγιεινότατο και πολύ ελαφρύ μουσακά και τρεφόμαστε με κινόα, γκότζι μπέρι και άλλες new age μπούρδες. 

Η κακή διατροφή λοιπόν σε συνδυασμό με τα υψηλότατα ποσοστά καπνίσματος αλλά και τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά άσκησης στον γενικό πληθυσμό, έχουν κάνει την κατάσταση εκρηκτική για τη δημόσια υγεία. 

Αν σε αυτά προσθέσουμε και την γενικευμένη κατάθλιψη που επικρατεί λόγω του ότι δεν έχουμε πλέον την Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής, τότε καταλαβαίνουμε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να λάβει άμεσα μέτρα. 

Ένας από τους πιο αθόρυβους αλλά και τους πιο παραγωγικούς υπουργούς της κυβέρνησης είναι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, περισσότερο γνωστός για το πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη τεχνοτροπίας Pop Art που έχει στο γραφείο του αλλά και για το γεγονός ότι από Πασόκος του κερατά κατέληξε να υπηρετεί την επανάσταση με εντονότερο πάθος και από τους Σαντινίστας. 

Ο κ. Σπίρτζης λοιπόν άδραξε την ευκαιρία και με αφορμή την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετέτρεψε την διαδικασία απόκτησης του σε πραγματικό Γολγοθά. 

Επηρεασμένος από την μεγάλη επιτυχία του Survivor αλλά και άλλων σόου επιβίωσης που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, σκέφτηκε ότι πρέπει να δώσει την δυνατότητα στους πολίτες να νοιώσουν την αδρεναλίνη που προκαλεί ο αγώνας για να παραμείνεις ζωντανός όταν εκατοντάδες άλλοι διεκδικητές της κάρτας απεριορίστων διαδρομών σπρώχνονται ανηλεώς για να την αποκτήσουν. 

Έτσι ενώ το ηλεκτρονικό εισιτήριο μπαίνει σε ισχύ από αύριο, φρόντισε να χασομεράει για μήνες και το έκανε διαθέσιμο μόλις μερικές βδομάδες πριν την υποχρεωτική επιβολή του ενώ φρόντισε να μπορείς να το αποκτήσεις μόνο σε ελάχιστους σταθμούς ώστε να ανέβει το επίπεδο δυσκολίας του διαγωνισμού. 

Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται ατέλειωτες ουρές από διαγωνιζόμενους που λαχταρούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι, πράγμα που αποδεικνύει και την επιτυχία του εγχειρήματος. 

Είναι τέτοια η ένταση του διαγωνισμού που αρκετοί ηλικιωμένοι παίκτες ξεπερνάνε τα όρια και σκαρφίζονται μέχρι ψεύτικες λιποθυμίες στην προσπάθεια τους να υπερκεράσουν τους αντιπάλους τους. 

Ο υπουργός ως γνήσιος αριστερός έχει μάλιστα λάβει υπ' όψη του και τα ταξικά κριτήρια αφού οι πλουτοκράτες μετακινούνται με τις Mercedes και δεν παίρνουν λεωφορεία και τραμ και έτσι δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτή τη λυτρωτική διαδικασία με αποτέλεσμα να πεθάνουν από παχυσαρκία αφού δεν θα ιδρώσουν ούτε θα πεινάσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου