Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Χρ. Σπίρτζης: Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες που διερευνώνται, για "σαμποτάζ" στα λεωφορεία της ΟΣΥ

Σε νέα ραδιοφωνική συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών στο «Ραδιόφωνο 24/7, ο κ. Χρ. Σπίρτζης αναφέρει πως υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες και διερευνώνται από στελέχη της ΟΣΥ, για να μη γίνονται οι επισκευές και οι συντηρήσεις που πρέπει να γίνουν, γιατί κάποιοι θέλουν αυτά τα λεωφορεία να μην κυκλοφορούν. 

Δείτε το όλο διάλογο Υπουργού - Δημοσιογράφου, για το συγκεκριμένο θέμα:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:
Να κάνω και ένα δεύτερο ερώτημα, είδα απλώς το πρωτοσέλιδο του έθνους, πόρισμα - φωτιά και υποψίες για σαμποτάζ σε επισκευές λεωφορείων. Το έχετε πάρει χαμπάρι αυτό το ρεπορτάζ;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Το έχουμε πάρει χαμπάρι και το ρεπορτάζ και την υπόθεση. 

Κοιτάξτε κύριε Αρβανίτη είναι αυτό το κομματικό κράτος του … ΣΥΡΙΖΑ που μας καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία…, είναι η εγκατάλειψη των αστικών συγκοινωνιών, είναι μία λειτουργία καινούργια για τη Νέα Δημοκρατία και τον παλαιοκομματισμό στις αστικές συγκοινωνίες, εντός εισαγωγικών το καινούργια, που ενώ έχουμε και ανταλλακτικά, έχουμε και λεωφορεία και τα λοιπά, κάποιοι θέλουν αυτά τα λεωφορεία να μην κυκλοφορούν, να μην γίνεται η συντήρηση που πρέπει να γίνει, να μην γίνονται και άλλες εργασίες, ενώ υπάρχει και προσωπικό και ανταλλακτικά και έχουμε πλέον επώνυμες καταγγελίες και διερευνώνται από στελέχη των αστικών συγκοινωνιών...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εδώ μιλάμε για ομάδες που δουλεύουν μέσα στον ΟΑΣΑ ουσιαστικά. Μία κάποιοι δεν θέλουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο, κάποιοι δεν θέλουν να δουλεύουν τα λεωφορεία..

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Τι λέτε κύριε Αρβανίτη. Ο χώρος των αστικών συγκοινωνιών ήταν ένας προνομιακός χώρος για την αναπαραγωγή του παλαιοκομματισμού. 

Είχαμε τον ΟΑΣΘ που ήταν το ένα μοντέλο με πολλές οικονομικές προεκτάσεις, που δίναμε εκατοντάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο, που υπήρχε ένας κύκλος εταιρειών και ανθρώπων που γυρνούσαν για δεκαετίες γύρω από τον ΟΑΣΘ, υπάρχουν και κυκλώματα στον χώρο των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας. 

Δεν θα ανεχτούμε και δεν ανεχτήκαμε ούτε το μοντέλο που αναπαρήγαγε τον παλαιοκομματισμό και πολύ παλαιότερα το παρακράτος της Θεσσαλονίκης στη βόρειο Ελλάδα και δεν θα ανεχτούμε και τα κυκλώματα στην Αθήνα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κανένα όνομα θα μάθουμε;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θα μάθετε πολλά ονόματα όχι κανένα, πολλά ονόματα και πολύ συγκεκριμένη δράση...  



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου