Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Πρωτιά Τσερμενίδη στις εκλογές, για εκπρόσωπο εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ

Ο Δημήτρης Τσερμενίδης αναδείχτηκε εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ γίνεται το ένατο μέλος του Δ.Σ., ενώ στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη εκπροσώπου επικράτησε με διαφορά έναντι των υπολοίπων υποψηφίων συγκεντρώνοντας 1.267 ψήφους (77%) σε σύνολο 1.712 ψηφισάντων.

Στην συνέχεια, ακολούθησαν ο Αβραάμ Κιοπάσογλου με 143 ψήφους και οι Νικήτας Σαρίδης και Αλέξης Γεωργιάδης με 113.

Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1.636, τα άκυρα 44 και τα λευκά 32.

«Είναι μεγάλη η εμπιστοσύνη των εργαζομένων στο πρόσωπό μου και μου δίνει δύναμη να παλέψω τα όποια προβλήματα υπάρξουν πέρα και έξω από τα εργασιακά και για τον Οργανισμό και για τη Συγκοινωνία», ανέφερε στο thestival.gr, ο κ. Τσερμενίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα μέλη στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ είναι: ο πρόεδρος, Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδης, ο Ακρίτας Καϊδατζής, ο Μανώλης Λαμτζίδης, ο Φώτης Μπίμπασης, η Όλγα Γιάννη, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και ο Περιφεριακός Σύμβουλος της ΠΚΜ, Γαβριήλ Αβραμίδης. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου