Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΝΔ: Φιάσκο το ηλεκτρονικό εισιτήριο, στα ΜΜΜ

«Το φιάσκο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες το επιβατικό κοινό, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να χειριστεί ούτε το πιο απλό θέμα» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ και βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής. 

«Επί μήνες» λέει ο κ Καραμανλής «καλούσαμε το υπουργείο να ξεκινήσει σταδιακά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε καμιά ανταπόκριση. 

Κι ενώ επί τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα, χωρίς την παραμικρή προεργασία, αποπειράθηκαν, μέσα σε ένα βράδυ, να ξεκινήσει η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου... 

Χωρίς να έχει προηγηθεί ούτε η απαραίτητη εκπαίδευση και ενημέρωση των αρμοδίων υπαλλήλων, ούτε η ελάχιστη εξοικείωση του επιβατικού κοινού» σημειώνει ο τομεάρχης της ΝΔ.

«Οι εσωτερικές κόντρες του υπουργείου με τους συνδικαλιστικούς φορείς δεν απασχολούν το επιβατικό κοινό. Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι η εύκολη και γρήγορη προμήθεια εισιτηρίου και η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς. 

Πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολλών για χάρη των λίγων» καταλήγει ο κ. Καραμανλής. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου