Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Π.Ο.Σ.... για κοινές κινητοποιήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε έπειτα από επικοινωνία με συναδέλφους μας στην ΕΘΕΛ (Λεωφορεία Αθήνας), στην συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδικάτου ΟΑΣΑ, η πλειοψηφία των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, απέρριψε την πρόταση που κατέθεσαν οι συνδικαλιστές της παράταξης του ΜΕΤΑ προκειμένου οι στάσεις εργασίας στα λεωφορεία να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου -σε συνέχεια του καλέσματος της ΠΟΣ-.

Στην πρόταση που κατατέθηκε και απορρίφθηκε -όπως πληροφορηθήκαμε από την πλειοψηφία των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ- στην συνεδρίαση της 6ης Σεπτεμβρίου, ως 2ο αίτημα θα έμπαινε -εφόσον γινόταν την Πέμπτη- και η εναντίωση στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το Συνδικάτο αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας στα λεωφορεία την προσεχή Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου. Για το θέμα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνάδελφος Παρασκευόπουλος Παναγιώτης. 

Το στέκι της έλξης εκφράζει την βαθύτατη λύπη για αυτήν την εξέλιξη. Στηρίξαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε ενεργά το κοινό μέτωπο των εργαζομένων στις συγκοινωνίες. 

Βεβαίως η εξέλιξη αυτή μας δημιουργεί και σοβαρό προβληματισμό, ωστόσο δεν μπορούσαμε να την κρύψουμε από τους σιδηροδρομικούς. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου