Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Επισκευάζεται (επιτέλους!) ο κλιματισμός στους συρμούς του ΗΣΑΠ

Ξεκινούν επιτέλους, στα μέσα του καλοκαιριού, οι εργασίες για την επισκευή του συστήματος κλιματισμού στους συρμούς του ΗΣΑΠ.

Την προηγούμενη Παρασκευή εστάλη από την ΣΤΑΣΥ η ανάθεση επισκευής των μηχανημάτων στην εταιρεία που πριν από χρόνια είχε εγκαταστήσει το σύστημα. 

Οι επισκευές θα πραγματοποιηθούν μέχρι εξάντλησης του ποσού των 20.000 ευρώ (24.800 ευρώ με ΦΠΑ), σύμφωνα με την οικονομική προσφορά της εταιρείας.

Πριν από περίπου ένα μήνα, σε μία περίεργη ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ είχε αναφέρει: «ευτυχώς, σήμερα, η Διοίκηση μαζί με τους εργαζόμενους προχωράνε, με γρήγορους ρυθμούς, τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του κλιματισμού, ώστε πολύ σύντομα να τεθεί σε πλήρη λειτουργία ο κλιματισμός σε όλα τα βαγόνια».

Η απορία γιατί έπρεπε να φτάσουμε στα τέλη Ιουλίου για να επισκευαστεί ο κλιματισμός στους συρμούς των ΗΣΑΠ είναι εύλογη, όμως υπάρχουν και χειρότερα. 

Το 2013, ο αντίστοιχος διαγωνισμός για την επισκευή των κλιματιστικών μονάδων στους συρμούς του ΗΣΑΠ είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 26η Αυγούστου! 

Ας ελπίσουμε ότι σε λίγα χρόνια οι διαδικασίες αυτές θα γίνονται πριν το καλοκαίρι. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου