Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τσερμενίδης: Ναι στο δημόσιο φορέα - Όχι στην πρόταση της διοίκησης του ΟΑΣΘ

Δριμεία επίθεση κατά της διοίκησης το ΟΑΣΘ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης, μιλώντας σε ημερίδα για τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης.

"Ο ΟΑΣΘ προτείνει να δουλεύουν οι εργαζόμενοι σε συνθήκες γαλέρας", τόνισε ο κ. Τσερμενίδης, κάνοντας λόγο για τσιφλικάδες της συγκοινωνίας και επισημαίνοντας πως οι εργαζόμενοι απορρίπτουν την πρόταση της διοίκησης του ΟΑΣΘ, η οποία όπως είπε προβλέπει μείωση 30% στους μισθούς των εργαζομένων.

Παράλληλα ο κ. Τσερμενίδης τόνισε πως οι εργαζόμενοι είναι θετική στη λύση να δημιουργηθεί ένας νέος δημόσιος φορέας αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.

"Χρειάζεται πολιτική βούληση για να διασφαλιστούν οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης με αξιοπρέπεια. Δεν φοβόμαστε να γίνει δημόσιος φορέας. Λέμε ναι σε κάθε διαδικασία.", δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ο οποίος ζήτησε συγνώμη στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

"Συγνώμη από τη Θεσσαλονίκη. Από όλους του πολίτες για την ταλαιπωρία. Μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους", είπε.

Τέλος ο κ. Τσερμενίδης τόνισε πως όταν οι εργαζόμενοι έκαναν ημερίδες δεν τους άκουγε κανείς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν μπει τάξη στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου