Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Νεκρός βρέθηκε οδηγός ταξί στην Καστοριά

Νεκρός κοντά στο αυτοκίνητό του και δίπλα από έναν αχυρώνα, σε αγροτικό παράδρομο έξω από τη Λεύκη Καστοριάς, εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ένας 52χρονος οδηγός ταξί.

Ο άτυχος οδηγός, που φέρετε να έχει πυροβοληθεί, άγνωστο πως, αναζητούνταν μετά τις 5 το απόγευμα από το γιο του και όταν δεν έδινε σημεία ζωής, ενεργοποιήθηκε το σύστημα εντοπισμού του ταξί, με το οποίο βρέθηκε από συνάδελφό του λίγο αργότερα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ήδη έχει αποκλειστεί ο χώρος, καθώς με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να έρθει ειδικό εγκληματολογικό κλιμάκιο, προκειμένου να κάνει τη σχετική έρευνα.

Από την πλευρά της η Αστυνομία, που εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, έχει κινητοποιηθεί και αναζητά στοιχεία για το τελευταίο μοιραίο δρομολόγιο του 52χρονου οδηγού ταξί.

Ήδη η τοπική κοινωνία της Καστοριάς είναι ανάστατη και σχεδόν το σύνολο των οδηγών ταξί βρίσκεται κοντά στο χώρο όπου έχει εντοπιστεί νεκρός ο συνάδελφός τους, το οποίο βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου