Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΟΑΣΑ: Τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών λόγω αγώνα μπάσκετ στο στάδιο ΟΑΚΑ

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει, ότι λόγω της διεξαγωγής του αγώνα καλαθοσφαίρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS - BARCELONA LASSA», στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α στο Δήμο Αμαρουσίου, την προσωρινή μεταφορά της Αφετηρίας των λεωφ. Γραμμών 444 και 410 και του τέρματος της λεωφ. γραμμής Α8 και την τροποποίηση της διαδρομής τους, για την Τρίτη 24/01/2017 και από τις 17.00 έως την λήξη της βάρδιας, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 444
Προσωρινή αφετηρία: Επί της οδού Μηδείας (στην αφετηρία της 605 και της 054)

Διαδρομή από Αφετηρία: Από Μηδείας (προσωρινή αφετηρία), αναστροφή στην Πλ. Φλέμιγκ, αριστερά Μηδείας, αριστερά Αναγεννήσεως, συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή από τέρμα: Από Γιαννά, δεξιά Μηδεία (προσωρινή αφετηρία).

Λεωφορειακή γραμμή 410
Προσωρινή αφετηρία: Επί της οδού Αυτοκρ. Ηρακλείου (στην αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 446).

Διαδρομή από Αφετηρία: Από Αυτοκρ. Ηρακλείου, ευθεία Αυτοκρ. Ηρακλείου, αριστερά Ανδρόνικου Μ., συνέχεια Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Λεωφ. Κηφισίας, συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή από Τέρμα: Από Πεντέλης, δεξιά Λεωφ. Κηφισίας, αριστ. Αριστοτέλους, αριστ. Βασ. Όλγας, δεξιά Όθωνος, αριστ. Περικλέους, αριστ. Αυτοκρ. Ηρακλείου (προσωρινή αφετηρία).

Λεωφορειακή γραμμή Α8
Προσωρινό τέρμα: Η γραμμή μετατρέπεται σε κυκλική ως προς το δακτυλίδι στο Μαρούσι.

Διαδρομή από Αφετηρία: Από Λεωφ. Κηφισίας, δεξιά κυκλικά στο δακτυλίδι, αναστροφή Λεωφ. Κηφισίας (προς Κηφισιά), αριστ. Αριστοτέλους, συνέχεια κανονικά στην διαδρομή προς τέρμα. 

ΠΗΓΗ: oasa.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου