Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές: Αντιεξουσιαστές πυρπόλησαν λεωφορείο και τρόλλεϋ στην Πατησίων (Βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας όταν ομάδα αντιεξουσιαστών, προερχόμενη από την πλατεία Εξαρχείων, πυρπόλησε ένα λεωφορείο, ένα τρόλλεϋ και αφού έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων μπήκε στο Πολυτεχνείο όταν άρχισαν να αναπτύσσονται διμοιρίες των ΜΑΤ για να σταματήσουν τους βανδαλισμούς.

Τα οχήματα εκτελούσαν κανονικά το δρομολόγιο επί της Πατησίων με τους κουκουλοφόρους να αναγκάζουν τους οδηγούς του λεωφορείου και του τρόλλεϋ αλλά και τους λιγοστούς επιβάτες να κατέβουν.

Μέσα από τον χώρο του Πολυτεχνείου οι αναρχικοί άρχισαν να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Στο σημείο όπου έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο και στο τρόλλεϋ έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής για να κατασβέσει τις πυρκαγιές.

Από τα επεισόδια, που κράτησαν αρκετή ώρα, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε και προσαγωγή.

Βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια:

Σημειώνεται ότι, λόγω των επεισοδίων, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων. Αυτή την ώρα και το ρεύμα της ανόδου και της καθόδου -που παρέμεινε για ώρα κλειστό- είναι ανοιχτό.

ΠΗΓΗ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου