Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Μορέας: Προ των πυλών η λειτουργία για τη μεταλλική γέφυρα Τσακώνας


Ένα από τα πλέον πολύκροτα σήριαλ στον κατασκευαστικό χώρο ετοιμάζεται για αυλαία. 

Η κατασκευή του τμήματος Παραδείσια - Τσακώνα, που κατέδειξε την προχειρότητα με την οποία πολλές φορές αντιμετωπίζονται μεγάλα projects στη χώρα μας ολοκληρώνεται και όπως όλα δείχνουν, τον επόμενο μήνα με την παράδοση της μεταλλικής γέφυρας Τσακώνας.

Με 25 χρόνια έργων, μία παράδοση στην κυκλοφορία που κατέληξε σε τραγωδία - φιάσκο, μία επαναδημοπράτηση για ένα έργο που αντί για 3 χρόνια διήρκεσε 8 έφτασε η στιγμή για τους Μεσσήνιους που κυρίως θα χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα να οδηγήσουν την περίφημη "τοξωτή γέφυρα". 

Η ονομασία δεν είναι τυχαία καθώς με συνολικό μήκος 390 μέτρα, διαθέτει 44 σπόνδυλους, και έχει σχήμα τόξου.

Η τελική ευθεία, για την παράδοση της γέφυρας 
Την τελική ευθεία έδωσε η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας. Ήδη από εχθές και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου η κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Καλαμάτα, πριν την περιοχή της γέφυρας, θα περιοριστεί σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου στις εκατέρωθεν της γέφυρας περιοχές και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας θα περιοριστούν στην αριστερή λωρίδα του αντίστοιχου κλάδου, για εργασίες τελικής διαμόρφωσης στις δεξιές λωρίδες και τις πλευρικές οριογραμμές του αυτοκινητόδρομου.  0 comments:

Δημοσίευση σχολίου