Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο τελειώνει το μετρό της Θεσσαλονίκης αλλά τώρα το επεκτείνει κιόλας!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πολύπαθο έργο του μετρό της Θεσσαλονίκης και φάνηκε υπεραισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε πως το θέμα του μετρό είναι ένα ξεχωριστό παράδειγμα για τη σχέση που είχε τα προηγούμενα χρόνια το κράτος με τους εργολάβους, γεγονός που οδήγησε σε κατασπατάληση των πόρων. 

Αναλυτικά είπε: 
"Εμείς παραλάβαμε το μετρό σε αυτή την κατάσταση, ωστόσο διαπραγματευτήκαμε, καταφέραμε να πάρει πίσω η Κοινοπραξία τις υπερβολικές της αξιώσεις και ήμασταν έτοιμοι να καταλήξουμε σε συμφωνία, αλλά προέκυψαν οι εκλογές. Θα καταλήγαμε σε συμφωνία με όρους που θα ωφελούν το δημόσιο συμφέρον".

Αργότερα, ο Αλ. Τσίπρας γεμάτος αισιοδοξία δήλωσε: "Προτεραιότητά μας είναι όχι μόνο να ολοκληρωθεί το μετρό, αλλά να επεκταθεί και προς τις δυτικές συνοικίες και προς το αεροδρόμιο. Επίσης θα προχωρήσουμε και σε αξιοποίηση του λιμανιού και σύνδεσή του με το σιδηροδρομικό δίκτυο. Θα γίνει προσπάθεια για να αξιολογήσουμε τη διαδικασία των συμβάσεων". 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER