Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Σπείρα άρπαζε πορτοφόλια από επιβάτες στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Στα ίχνη τριμελούς σπείρας αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε πλήθος κλοπών πορτοφολιών ανυποψίαστων επιβατών αστικών λεωφορείων, έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ύστερα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και επισταμένη ανάλυση του τρόπου δράσης τους. 

Προηγήθηκε ο εντοπισμός και η σύλληψη 41χρονου Αλβανού, σε βάρος του οποίου, καθώς και δύο ακόμη συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την πολυκοσμία και τις συνθήκες συνωστισμού που επικρατούσαν εντός λεωφορείου Ο.Α.Σ.Θ., αφαίρεσε ένα πορτοφόλι από την τσέπη παντελονιού ηλικιωμένου επιβάτη.

Παρά το γεγονός ότι η κλοπή πραγματοποιήθηκε με έντεχνο τρόπο,η δράση των επιτηδείων έγινε αντιληπτή από συνεπιβάτη του παθόντα, ο οποίος ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές και συνέδραμε στην ακινητοποίηση και τη συνακόλουθη σύλληψη του 41χρονου, η οποίο επετεύχθη από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας Ζ, που έσπευσαν στο σημείο. 

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, ο συλληφθείς δρώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τουλάχιστον δύο ακόμη ομοεθνείς συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου - Ιουλίου 2015, αφαίρεσε σε 4 ακόμη περιπτώσεις, πορτοφόλια και κινητό τηλέφωνο από επιβάτες αστικών λεωφορείων, κατά τη στιγμή της επιβίβασης- αποβίβασης τους. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER