Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Σύλληψη 60χρονου, που βιντεοσκοπούσε γυναίκες στο μετρό

Συνελήφθη το μεσημέρι της 16ης Ιουλίου στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 60χρονος αλλοδαπός υπήκοος Κολομβίας, για παράβαση του νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, ο δράστης πιάστηκε να βιντεοσκοπεί με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, χωρίς τη θέλησή της και εν αγνοία της γυναίκα, η οποία έτυχε να είναι αστυνομικός με πολιτικά, ενώ βρισκόταν πίσω της στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό. 

Η αστυνομικός αμέσως μόλις το αντιλήφθηκε ακινητοποίησε τον άνδρα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, στα οποία βρίσκονταν αποθηκευμένο υλικό με σχετικά βίντεο.

Όπως εξακριβώθηκε από την εξέταση των 176 αποθηκευμένων βίντεο, ο 60χρονος συλληφθείς από τον Μάρτιο φέτος, εντόπιζε σε διάφορα σημεία των σταθμών του μετρό, ανυποψίαστες γυναίκες οι οποίες φορούσαν κυρίως φούστες, και εν συνεχεία προέβαινε στην εν αγνοία τους βιντεοσκόπηση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τ.Α. Αμπελοκήπων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER